Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

SBB Online, het extranet van SBB

SBB Online, de e-accountant van SBB

Via ons extranet 'SBB Online' maken wij optimaal gebruik van de mogelijkheden die het internet als communicatiekanaal aan onze klanten biedt.

Nieuw communicatiekanaal tussen consulent en klant

Met SBB Online heeft SBB de communicatie tussen de klant en de consulent aanzienlijk vereenvoudigd. Klanten kunnen vanzelfsprekend nog steeds terecht bij hun SBB-consulent, maar met SBB Online hebben zij een bijkomend aanspreekpunt. Het is 24 uur op 24 beschikbaar en voortdurend actueel. Net zoals bij internetbankieren kan een klant zelf – waar en wanneer het hem past – een aantal taken uitvoeren, zonder tussenkomst van de consulent en zonder verplaatsing naar het kantoor.

Boekhouding Online

Via Boekhouding Online kunnen klanten voor een kleine maandelijkse vergoeding hun volledige boekhouding online voeren en overal via internet raadplegen. Zij spreken met hun consulent af welke boekingen ze zelf willen uitvoeren en laten de rest (controles, afwerkingen, back-up, beveiliging, updates, ...) aan het SBB-kantoor over.

SBB Online-programma's voor klanten

Op SBB Online kunnen klanten (waarvoor wij de boekhouding doen) een aantal interessante applicaties gratis gebruiken. Zo kunnen zij in Rapport Online al hun belangrijke boekhoudgegevens, zoals openstaande klanten, balansen, resultatenrekeningen, omzetcijfers, leverancierslijsten, enz. online en zonder tussenkomst van een SBB-consulent opvragen. F@ctuur Online en AB Online zijn dan weer gebruiksvriendelijke programma's om facturen en aankoopborderellen op te maken en om klant-, leveranciers- of artikelgegevens te beheren. Ook voor uw milieuadministratie biedt SBB Online een sectorgericht registratiepakket, namelijk M@P Online. Dankzij de koppeling met de accountancy- en milieusoftware op onze kantoren, zorgt SBB ook telkens voor een regelmatige back-up en een performante virusbescherming van uw gegevens.

Bron van informatie

Klanten kunnen in SBB Online ook hun vergunningen en contactgegevens up-to-date houden en vinden er de coördinaten en de administratieve formulieren van de belangrijkste overheidsinstanties waartoe zij zich moeten
richten.Bovendien wordt het binnenkort ook mogelijk om in SBB Online al uw belangrijke juridische documenten digitaal te inventariseren en een volledig gepersonaliseerde administratieve kalender te raadplegen. Andere informatiebronnen zijn:
• Korte en uitgebreide nieuwsberichten; 
• Interessante links; 
• Handige financiële berekeningsprogramma’s.

SBB-programma's

SBB beschikt over een reeks programma's waarmee u zelf online de evoluties binnen uw organisatie kan opvolgen.

Bekijk hier de programma's voor land- en tuinbouw.