Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Zakelijk en strategisch advies

SBB Accountants & Adviseurs beschikt over een uitgebreid team van juristen en consultants. Zij bieden een antwoord op al uw juridische en bedrijfseconomische vragen. Zij hebben een overzichtelijk totaalbeeld van uw dossier: een echte troef. Zo kunnen ze in overleg met uw vertrouwd dossierbeheerder het gestelde probleem vanuit alle invalshoeken bekijken.

 

Heroriëntering ondernemingsstructuur


Compensation & Benefits


Vermogen & vastgoed


Begeleiding bij internationaal ondernemen 

SBB Accountants & Adviseurs is lid van de The International Accounting Group (TIAG®), een wereldwijde alliantie van meer dan 115 onafhankelijke accountancykantoren in 60 landen. Samen met de zusterorganisatie TAGLaw®, dat 145 advocatenkantoren verbindt in meer dan 85 landen, maken de TIAG Alliances™ deel uit van de top 3 van onafhankelijke accountancy- en advocaten allianties in de wereld. Dankzij dit netwerk kunnen onze specialisten klanten begeleiden die activiteiten hebben of willen opstarten in het buitenland. 

Ook buitenlandse ondernemingen die een activiteit in België willen opstarten kunnen in ons kantorennet terecht. Voor hen bieden wij volgende dienstverlening: