Startersadvies

sluit popup

In het licht van de corona-problematiek hebben wij onze dienstverlening bijgestuurd:

  • Hoewel een afspraak maken op kantoor weer mogelijk is, willen we je vragen dit alleen te doen als dit strikt noodzakelijk is.
  • Onze kantoren werken niet langer met gesloten deuren. Heb je een afspraak? Gelieve je dan wel meteen bij binnenkomst aan te melden aan onze balie.
  • Onze medewerkers blijven verder steeds bereikbaar voor je via telefoon, Teams of mail.
  • Indien je documenten wenst binnen te brengen, gebruik hiervoor maximaal onze brievenbussen of tijdens de kantooruren, de boxen die hier speciaal voor voorzien zijn. Deze worden dagelijks meermaals leeggemaakt.
  • Maak maximaal gebruik van ons digitaal platform sbbSLIM om documenten door te sturen. Indien je hier nog niet mee werkt, neem contact met ons kantoor via mail of telefoon. We helpen je hier graag mee verder.

Op de hoogte blijven van de laatste maatregelen voor ondernemingen omtrent het coronavirus? Check onze pagina www.sbb.be/corona-info voor meer informatie.

Begeleiding en advies voor een rimpelloze start

De kogel is door de kerk, je start een nieuwe onderneming! Maar je hebt wel wat beter te doen dan formaliteiten regelen. En wie een zaak opstart, is ook niet altijd bekend met de juridische, financiële of boekhoudkundige aspecten. Je staat er niet alleen voor: een SBB-startersadviseur loodst je erdoorheen en staat je met raad en daad bij. Zo geven we je onderneming samen een vliegende start. 

Tientallen vragen, één aanspreekpunt

Een eigen zaak is natuurlijk niet op één-twee-drie operationeel. Elke stap brengt vragen en beslissingen mee. Hoe maak ik een financieel plan? Welke juridische vorm past bij mijn zaak? Wat met btw, belastingen en boekhouding? Welke jaarlijkse  verplichtingen heb ik? Welke investeringen zijn nodig en hoe financier ik ze? Vele vraagtekens voor jou, dagelijkse kost voor je SBB-adviseur.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Met accountancy en advies zetten we ondernemers uit de wind

Wij geloven dat een accountant of adviseur in de eerste plaats een ondernemerscoach is. Die jou en je business echt begrijpt. Daarom nemen we graag de tijd om je te leren kennen. Kom vrijblijvend langs in een van onze 30 kantoren in Vlaanderen.