Startersadvies

Begeleiding en advies voor een rimpelloze start

De kogel is door de kerk, je start een nieuwe onderneming! Maar je hebt wel wat beter te doen dan formaliteiten regelen. En wie een zaak opstart, is ook niet altijd bekend met de juridische, financiële of boekhoudkundige aspecten. Je staat er niet alleen voor: een SBB-startersadviseur loodst je erdoorheen en staat je met raad en daad bij. Zo geven we je onderneming samen een vliegende start. 

Tientallen vragen, één aanspreekpunt

Een eigen zaak is natuurlijk niet op één-twee-drie operationeel. Elke stap brengt vragen en beslissingen mee. Hoe maak ik een financieel plan? Welke juridische vorm past bij mijn zaak? Wat met btw, belastingen en boekhouding? Welke jaarlijkse  verplichtingen heb ik? Welke investeringen zijn nodig en hoe financier ik ze? Vele vraagtekens voor jou, dagelijkse kost voor je SBB-adviseur.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Met accountancy en advies zetten we ondernemers uit de wind

Wij geloven dat een accountant of adviseur in de eerste plaats een ondernemerscoach is. Die jou en je business echt begrijpt. Daarom nemen we graag de tijd om je te leren kennen. Kom vrijblijvend langs in één van onze 28 kantoren in Vlaanderen. 

Bij een vastgoedinvestering komt heel wat kijken

Reden te meer dus om je grondig te laten adviseren. Bij SBB vind je de juiste expert voor elke stap van het proces. Wil je graag meer weten over hoe wij jou kunnen begeleiden bij je investering in onroerend goed? Stel je vraag aan onze experts!