Startersadvies

sluit popup

Beste klant,

Naar aanleiding van de verstrengde coronamaatregelen hebben wij onze dienstverlening opnieuw bijgestuurd.

  • Onze kantoren werken met gesloten deuren. Je kan enkel mits afspraak naar kantoor komen.
  • Onze medewerkers blijven steeds bereikbaar via telefoon, Teams of mail.
  • Indien je documenten wenst binnen te brengen, gebruik hiervoor maximaal onze brievenbussen of tijdens de kantooruren, de boxen die hier speciaal voor voorzien zijn. Deze worden dagelijks meermaals leeggemaakt.
  • Maak maximaal gebruik van ons digitaal platform sbbSLIM om documenten door te sturen. Indien je hier nog niet mee werkt, neem contact met ons kantoor via mail of telefoon. Hier helpen we je graag verder.
  • Indien het gaat om een essentieel klantenbezoek dat niet digitaal georganiseerd kan worden, is een fysieke afspraak wel toegestaan, mits het respecteren van de nodige veiligheidsmaatregelen. Heb je een afspraak op kantoor of bij jou ter plaatse, dan word je vooraf geïnformeerd door je dossierbeheerder over de te respecteren hygiëne- en afstandsregels.

Op de hoogte blijven van de laatste maatregelen voor ondernemingen omtrent het coronavirus? Check onze pagina www.sbb.be/corona-info voor meer informatie.

Begeleiding en advies voor een rimpelloze start

De kogel is door de kerk, je start een nieuwe onderneming! Maar je hebt wel wat beter te doen dan formaliteiten regelen. En wie een zaak opstart, is ook niet altijd bekend met de juridische, financiële of boekhoudkundige aspecten. Je staat er niet alleen voor: een SBB-startersadviseur loodst je erdoorheen en staat je met raad en daad bij. Zo geven we je onderneming samen een vliegende start. 

Tientallen vragen, één aanspreekpunt

Een eigen zaak is natuurlijk niet op één-twee-drie operationeel. Elke stap brengt vragen en beslissingen mee. Hoe maak ik een financieel plan? Welke juridische vorm past bij mijn zaak? Wat met btw, belastingen en boekhouding? Welke jaarlijkse  verplichtingen heb ik? Welke investeringen zijn nodig en hoe financier ik ze? Vele vraagtekens voor jou, dagelijkse kost voor je SBB-adviseur.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Met accountancy en advies zetten we ondernemers uit de wind

Wij geloven dat een accountant of adviseur in de eerste plaats een ondernemerscoach is. Die jou en je business echt begrijpt. Daarom nemen we graag de tijd om je te leren kennen. Kom vrijblijvend langs in een van onze 30 kantoren in Vlaanderen.