Een bouwonderneming? Wij bouwen stap voor stap mee aan je bedrijf.

sluit popup

In het licht van de corona-problematiek is onze dienstverlening bijgestuurd:

  • Onze kantoren werken met gesloten deuren. Klanten kunnen enkel mits afspraak naar kantoor komen.
  • Onze medewerkers blijven steeds bereikbaar via telefoon, Skype, Teams of mail.
  • Indien je documenten wenst binnen te brengen, gebruik hiervoor maximaal onze brievenbussen of tijdens de kantooruren, de boxen die hier speciaal voor voorzien zijn. Deze worden dagelijks meermaals leeggemaakt.
  • Maak maximaal gebruik van ons digitaal platform sbbSLIM om documenten door te sturen. Indien je hier nog niet mee werkt, neem contact met ons kantoor via mail of telefoon. Hier helpen we je graag verder.

Op de hoogte blijven van de laatste maatregelen voor ondernemingen omtrent het coronavirus? Check onze pagina www.sbb.be/corona-info voor meer informatie.

Totaaladvies voor de bouwsector

Een gebouw heeft een solide fundering en logische structuur nodig. Dat is bij jouw onderneming niet anders. Met meer dan 1.400 klanten uit de bouwsector zijn wij als geen ander vertrouwd met de vele (juridische) vragen en uitdagingen waar bouwprofessionals geconfronteerd wordt.  Wij waken samen met jou over de stabiliteit en de gezonde groei van je bedrijf.

Proactief en op maat

Een complexe (personeels)fiscaliteit, nieuwe steunmaatregen van de overheid, juridische ondersteuning bij contracten en regelgeving, begeleiding bij vennootschapsconstructies, financieel investeringsadvies, begeleiding inzake omgevingsreglementering, ... We begrijpen de vele uitdagingen van bouwprofessionals en denken proactief mee in functie van je doelstellingen. Zo staat de groei van je onderneming op een stevig fundament.

Totaalbegeleiding

Voor de stabiliteit en groei van je bouwonderneming kun je in alle omstandigheden op ons rekenen dankzij onze complete dienstverlening inzake accountancy, fiscaliteit, omgevings- en zakelijk-juridisch advies:

SBB-magazine voor de bouwsector

Wij houden graag de vinger aan de pols van het ondernemerslandschap. Met regelmatige nieuwsupdates, tips, advies en praktijkverhalen willen we je informeren en inspireren.

ONDERWERPEN

  • Fiscale en juridische knipperlichten
  • Samenwerking Bouwunie (SBB gevraagd als adviseur)
  • Corona-maatregelen
  • Opleidingssessies 'Investeren in vastgoed' uitgesteld

+ uitbouw van marketing automation

 

Blijft op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Een helder overzicht van essentieel nieuws, handige inzichten en inspirerende ondernemersverhalen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief SBB Meteen Mee.

Benieuwd hoe we samen je bedrijf vooruit stuwen?

Maak – volledig vrijblijvend – een afspraak voor een eerste gesprek met onze landbouwspecialist.