Vrij beroep? Samen waken we over de gezondheid van je praktijk

sluit popup

In het licht van de corona-problematiek is onze dienstverlening bijgestuurd:

  • Onze kantoren werken met gesloten deuren. Klanten kunnen enkel mits afspraak naar kantoor komen.
  • Onze medewerkers blijven steeds bereikbaar via telefoon, Teams of mail.
  • Indien je documenten wenst binnen te brengen, gebruik hiervoor maximaal onze brievenbussen of tijdens de kantooruren, de boxen die hier speciaal voor voorzien zijn. Deze worden dagelijks meermaals leeggemaakt.
  • Maak maximaal gebruik van ons digitaal platform sbbSLIM om documenten door te sturen. Indien je hier nog niet mee werkt, neem contact met ons kantoor via mail of telefoon. Hier helpen we je graag verder.

Op de hoogte blijven van de laatste maatregelen voor ondernemingen omtrent het coronavirus? Check onze pagina www.sbb.be/corona-info voor meer informatie.

Om je patiënten of cliënten kwaliteitsvol te bedienen, draag je onafhankelijkheid en deontologie hoog in het vaandel. Bij ons is dat niet anders. We zijn dan ook vertrouwd met de dagelijkse realiteit van een vrijberoepspraktijk. Samen met jou waken we over de gezondheid en groei ervan.   

Coach van vrije beroepers

Reken op ons voor een breed palet aan diensten, met accountancy en advies als fundamenten. Samen sturen we je praktijk aan, zodat jij je volop kan concentreren op jouw corebusiness: de ondersteuning van je cliënten of patiënten. 

Proactief en op maat

Juridische ondersteuning, investeringsadvies, strategische begeleiding … We begrijpen de uitdagingen van vrijeberoepers en denken proactief mee in functie van je doelstellingen. Zo hou je je praktijk gezond en groeiend. 

SBB-magazine

Wij houden graag de vinger aan de pols van het ondernemerslandschap. Met regelmatige nieuwsupdates, tips, advies en praktijkverhalen willen we je informeren en inspireren.

 

Er zijn geen artikels met de opgegeven zoekcriteria.